Om LMI Denmark

Vi arbejder med de organisationer som ved, at det er vigtigt at udvikle deres medarbejdere. Vi arbejder med de mennesker som ved, at det er vigtigt at udvikle sig selv hele tiden.

LMI Denmark

Leadership Management International (LMI) er en global organisation og vi har siden 1966 bistået organisationer med at udvikle deres ledere, så disse ledere kan udvikle deres organisationer til succesfulde “high performance”-organisationer.

Vores track record viser, at at vores programmer, metoder og tilgang hjælper med at ændre menneskers liv, og dette har mere end 2 millioner ledere haft glæde af indtil videre.

Vi tror på #GiveFirst – dvs. at give, uden at forvente at få noget igen. Det gør vi, fordi vi mener det – mere end nogensinde – er vigtigt at vi spiller hinanden gode.

Vi er forpligtet til at sikre et inkluderende samfund, der værdsætter mangfoldigheden af ​​mennesker og kulturer i vores samfund. Derfor stræber vi efter at behandle alle med respekt og værdighed.

Når dit uudnyttet potentiale skal i spil

LMI har været i Danmark siden starten af 90’erne og arbejdet med både private- og offentlige organisationer, og ledere på forskellige niveauer.

Vi har et særligt fokus på det morgendagens ledere. Vi ser et særligt behov for, at ledere kan navigere i både den digitale- og grønne transformation, hvor behovet for at tage ansvar og vise omsorg bliver mere og mere vigtigt – både i forhold til opgaven, teamet og det omkringliggende samfund.

Eftersom vores hjerne er bestemmende for alt hvad vi tænker, gør, siger og føler, så bestemmer den også vores adfærd, attitude og vaner. Derfor tilbyder vi eksklusive 1:1 udviklingsprogrammer tilpasset dig, din virkelighed og din hverdag.Organization Development. Auth. Psychologist & Certified Leadership Mentor/Coach

Vi er klar…

Anna-Margret Skuladottir
anna@lmidenmark.dk
+45 42587077
Partner, LMI Denmark

Rune Meyer
rune@LMIdenmark.dk
+4524621433
Partner LMI Denmark, LandechefAnna er cand. psych, Ph.D. psychology Organization Development. Auth. Psychologist & Certified Leadership Mentor/Coach.

Rune er cand.polit, specialist i entreprenant mindset og cirkulær økonomi Mentor/Coach.

Leadership Management International (LMI)

Uanset om du er lille eller stor, ny eller gammel, lokal eller global, så er vi klar til at hjælpe dig. Du finder LMI de fleste steder: https://www.lmi-world.com/call-to-action/worldwide-directory/

LMI Denmark varetager Danmark, Færøerne og Grønland